EETHUIS BEIROET

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 695 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Beiroet. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 9:18 bezorgtijd te lang Ze zitten hier 5 min vandaan
23 sep 2022 om 21:01 Na bijna 2 uur te hebben gewacht, kregen we bijna koud eten. Slecht dus!
21 sep 2022 om 5:14 Lekker. Vriendelijke bezorging
16 sep 2022 om 20:32 Bestel hier regelmatig en het is altijd lekker! Ben zeer te spreken over Beiroet Jammer alleen dat de manouche van de kaart is :D
11 sep 2022 om 17:14 De bezroger heeft mijn drank vergeten, maar het eten was echt lekker en warm. Bedankt!
10 sep 2022 om 7:23 Eten was heerlijk en goed warm. Alleen jammer dat ik extra betaal voor kaas op de burger en het vervolgens niet krijg.
4 sep 2022 om 8:50 Gisteren had de bezorger de verkeerde bestelling gegeven. Had zo'n honger dat ik meteen een hap had genomen van de pizza. Bezorger drukt zijn vinger in de pizza om te laten lijken dat er niks is gebeurt. Deze bezorger is niet goed voor de zaak! Bah!
31 aug 2022 om 5:34 Great pizza
28 aug 2022 om 14:55 Heerlijk eten!
24 aug 2022 om 23:58 Ik heb mijn bestelling niet ontvangen.
24 aug 2022 om 1:44 Food came warm and really tasty but I waited way too long for delivery
14 aug 2022 om 20:49 Friet beter apart broeders